• تاریخ انتشار : 1402/11/21 - 12:39

برنامه سنجش سلامت جسمانی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ برگزار شد

1

به گزارش مفدا بهشتی- به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه، برنامه سنجش سلامت جسمانی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه، در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

این برنامه به منظور بررسی سطح سلامت اولیه، شناسایی زود هنگام انواع اختلالات و بیماریها در بین دانشجویان جدید الورود ۱۴۰۲، توسط پزشکان و کارشناسان آن مرکز انجام گردید.

در اجرای این برنامه، ابتدا پرونده سلامت، تشکیل و معاینات فیزیکی(سنجش قد، وزن، فشار خون و بینایی) و تجویز آزمایشات انجام گردید و در صورت نیاز ارجاعات لازم به مراکز تخصصی کلینیکی و پاراکلینیکی صورت پذیرفت.

برنامه سنجش سلامت جسمانی دانشجویان ورودی  ۱۴۰۲ برگزار شد

دانشجویان فوق از نظر بیماری‌های خانوادگی، سبک زندگی (عادات فردی و غذایی) و سوابق بیماری مورد بررسی قرار گرفتند.

همچنین برای تمامی دانشجویان، درخواست تیتراژ آنتی بادی هپاتیت B، بررسی کم‌خونی و میزان ویتامین D انجام شد و پس از اعلام نتایج آزمایشات، اقدامات لازم مانند واکسیناسیون هپاتیت B، درمان‌های دارویی، تجویز ویتامین D و ... صورت خواهد پذیرفت.

برنامه سنجش سلامت جسمانی دانشجویان ورودی  ۱۴۰۲ برگزار شد

گفتنی است تمامی دانشجویان جدیدالورد می بایست با مراجعه به سامانه پایش به آدرس http://sehr.sbmu.ac.ir پرونده سلامت خود را تکمیل و نیز جهت اطلاع از زمان انجام برنامه سنجش به مدیریت امور دانشجویی دانشکده خود مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است پیگیری لازم پیرامون وضعیت نودانشجویان تا حصول نتایج درمانی مطلوب و اطمینان از سلامت کامل صورت می پذیرد.

• گروه خبری : معاونت,آرشیو اخبار,بهداشتی