دومین کارگاه آموزشی "مهارت مدیریت خشم" ویژه نودانشجویان برگزار شد
دومین کارگاه آموزشی "مهارت مدیریت خشم" ویژه نودانشجویان روز شنبه۴ آذر ماه، در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید.

به گزارش مفدا بهشتی- به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه، دومین کارگاه آموزشی "مهارت مدیریت خشم" ویژه نودانشجویان روز شنبه۴ آذر ماه، در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید.
علی وفائی روان شناس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه و مدرس کارگاه در ابتدای این برنامه آموزشی ضمن تاکید بر اهمیت و ضرورت توجه به هیجانات افزود: هیجانات محرک زندگی ما هستند و بدون آنها زندگی بی معناست و مهم تر اینکه بقای ما به آنها وابسته است و در هر لحظه و هر مکانی ما هیجان های خاصی را تجربه میکنیم.
وی ادامه داد: افراد هیجان خشم را در مواقع احساس خطر، تهاجم به مرزهای روانی فرد و مواجهه با بی عدالتی و تبعیض تجربه میکنند. خشم هیجانی زمانی سالم است که برای ما کارکرد مثبتی داشته باشد. مشکل از جایی شروع میشود که این احساس دچار بدفهمی می شود مانند اشتباه گرفتن خشم با پرخاشگری.
مدرس کارگاه تصریح کرد: در این برنامه توضیحاتی با هدف آگاهی بخشی پیرامون برخی از این بدفهمی ها ارائه گردید و در پایان نحوه مدیریت خشم از طریق توجه و تنظیم این هیجان آموزش داده شد.
نظر