• تاریخ انتشار : 1402/08/28 - 12:33

سرمربی جدید تیم فوتسال کارکنان مشخص شد

به گزارش مفدا بهشتی- رضا زرخانلی بازیکن اسبق تیم ملی و مربی تیم سفیر گفتمان لیگ برتر کشور، سرمربی تیم فوتسال کارکنان دانشگاه شد.

دکتر رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این باره اعلام کرد: با توجه به تمرینات مستمر تیم فوتسال کارکنان دانشگاه جهت شرکت در مسابقات داخلی و المپیادهای کشوری، رضا زرخانلی بازیکن اسبق تیم ملی و مربی لیگ برتر کشور به عنوان سرمربی تیم فوتسال کارکنان دانشگاه انتخاب شد. وی گفت: امید است با حضور سرمربی جدید، تیم فوتسال کارکنان قوی تر از قبل در مسابقات پیش رو شرکت کند.

سرمربی جدید تیم فوتسال کارکنان مشخص شد

گفتنی است تمرینات تیم فوتسال روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته ساعت ۱۴ لغایت ۱۶ در سالن نیکخواه بهرامی ستاد دانشگاه در حال برگزاری است.

لذا از کارکنان علاقه مند به شرکت در تمرینات تیم مذکور دعوت می شود روزهای اعلامی در تمرینات تیم مذکور شرکت نمایند.

• گروه خبری : معاونت,آرشیو اخبار,تربیت بدنی