×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/12/14 - 08:37
  • بازدید : 22
  • تعداد بازدید : 22
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

ضیافت باور با حضور فعالان کانون‌های دانشجویی و همتایاران استان تهران برگزار شد

"ضیافت باور" با حضور فعالان کانون‌های فرهنگی، مذهبی و جهادی و همتایاران استان تهران با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت و مدیران حوزه معاونت وزارت به میزبانی دانشگاه‌ علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش مفدا بهشتی- نشست صمیمانه همتایاران و فعالان کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران با حضور دکتر حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، بابایی مدیر کل فرهنگی، دکتر باقری رئیس مرکز قرآن و عترت، مهندس امینی مدیر کل مفدا وزارت بهداشت، دکتر رستمی نژاد معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و کارشناسان حوزه فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت روز یکشنبه ۱۲ اسفندماه، در تالار امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

این نشست با خیر مقدم و تبریک حلول ماه مبارک رمضان توسط دکتر رستمی نژاد معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد. دکتر رستمی‌نژاد ضمن ابراز خرسندی از میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برای این نشست بر لزوم تقویت جایگاه دانشجویان در تصمیم‌گیری‌های حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌ها تاکید کرد.

"ضیافت باور" با حضور فعالان کانون‌های دانشجویی و همتایاران استان تهران برگزار شد

در آغاز این مراسم نمایندگان کانون‌های فرهنگی و مذهبی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، شاهد و ارتش با اشاره به اقدامات سازنده و شاخص خود از جمله درخشش گروه‌های جهادی در زمان کرونا و واکسیناسیون، برگزاری جشنواره‌های موفق و ... به بیان مهم‌ترین مسائل و مشکلات خود در حضور مسئولین وزارت بهداشت پرداختند. کمبود بودجه فرهنگی، بروکراسی اداری دست و پاگیر برای کانون‌ها و نبود کارتابل واحد و متمرکز ویژه کانون‌ها، لزوم طراحی پلتفرم و نرم افزار برای ایجاد سیستم متمرکز برای تجمیع فعالیت‌های دانشگاه‌های مختلف، لزوم توجه به نخبگان فرهنگی، حمایت از گروه‌های جهادی، ادامه روند ارتباط و هم اندیشی فعالین کانون‌های دانشگاه‌های مختلف با همدیگر، لزوم برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای فعالان فرهنگی، حضور کانون‌های فرهنگی در شورای فرهنگی دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها و . . . از جمله مسائل مطرح شده از سوی دانشجویان حاضر در نشست بود.

برگزاری نشست صمیمانه فعالان کانون‌های فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی

 

دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز در جمع فعالان دانشجویی منطقه ۱۰ دانشگاه‌های علوم پزشکی اظهار داشت: رویکرد وزیر محترم بهداشت و همچنین رویکرد معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بر این است که تمامی فعالیت‌ها توسط خود دانشجویان انجام شود، چرا که وقتی دانشجویان در برنامه‌سازی، تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی برنامه‌ها دخیل باشند، جنس و ماهیت برنامه‌ها و همچنین میزان اثرگذاری آنها متفاوت خواهد بود.

برگزاری نشست صمیمانه فعالان کانون‌های فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی

وی با اشاره به این که اگر مدیران بهترین برنامه‌ریزی را داشته باشند ولی نتوانند با دانشجویان تعامل کنند، نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود، اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌های وزارت بهداشت به منظور تربیت نیروی انسانی کارآمد در تمامی زمینه‌ها و ابعاد است. اگر دانشجو صرفا به تحصیل علم بپردازد و مهارت‌های ادراکی، ارتباطی و تاب آوری را نیاموزد بعد از ورود به بازار کار نیز نمی‌تواند توجه کافی و لازم را به مردم داشته باشد. هر چند تامین رفاه و امکانات زیستی دانشجویان از اولویت های غیرقابل انکار وزارت است اما تربیت چند بعدی دانشجویان در زمینه‌های مختلف نیز در برنامه‌ریزی‌ها در نظر گرفته می‌شود.

حبیبی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشجویان علوم پزشکی از نخبگان کشور هستند، تصریح کرد: حضور شما نخبگان در برنامه‌ریزی‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها در راستای پیشبرد اهداف و برنامه‌ها در نهایت منجر به پیشرفت کشور و سرافرازی ایران عزیزمان خواهد بود. شما دانشجویان با ایجاد شبکه‌های مختلف در میان دانشجویان و اقشار جامعه می‌توانید در تحقق اهداف کشور موثر باشید.

متن کامل صحبت‌های دکتر حبیبی را اینجا بخوانید.

 

برگزاری نشست صمیمانه فعالان کانون‌های فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی

در ادامه این جلسه سعید بابایی، مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت عنوان کرد: در اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت در پی این هدف هستیم که در سال ۱۴۰۴ تعداد بیشتری از دانشجویان را جذب فعالیت‌های فرهنگی کنیم. ایده‌آل ما این است که هر دانشجویی وارد دانشگاه می‌شود، عضو کانون‌ها یا تشکل‌های مختلف دانشگاه شود و یک فعالیت فرهنگی را در کنار تحصیل خود ادامه دهد. کانون‌های فرهنگی به عنوان زیر بنای فعالیت‌های فرهنگی هستند و از دانشجویان فعال انتظار می‌رود با تشکیل گروه‌ها و گعده‌های چند نفری در گسترش فرهنگ ایرانی و اسلامی اهتمام ورزند.

دیگر سخنران این نشست دکتر جواد باقری رئیس مرکز کل قرآن و عترت وزارت بهداشت در جمع دانشجویان اظهار داشت: در سال ۱۴۰۴ برنامه ویژه‌ای برای استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل دانشجویان در حوزه قرآن و عترت داریم، از این رو فعالان کانون‌های فرهنگی می‌بایست در جذب حداکثری دانشجویان به برنامه‌های قرآنی اهتمام ویژه داشته باشند.

در بخشی از این مراسم نیز حجت الاسلام و المسلمین دکتر خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن گرامیداشت ماه پرفضیلت رمضان بیان کرد: با توجه به جایگاه ویژه کانون‌ها و همتایاران، برگزاری جلسات این چنینی ارزشمند است و امیدواریم با گفتگو بتوانیم به اجماع نظر پیرامون مسائل مختلف برسیم. همچنین در زمینه ارتقای فعالیت‌ها بایستی به ظرفیت دانشگاه یا حوزه مربوطه توجه داشت و با مشخصه‌های حوصله و صبوری اهداف فرهنگی را تحقق بخشیم.

برگزاری نشست صمیمانه فعالان کانون‌های فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی

مهندس ابوالفضل امینی، مدیر کل مفدا وزارت بهداشت نیز در این نشست همکاری مفدا و فعالین فرهنگی دانشگاه‌ها را در جهت انعکاس دغدغه‌های واقعی دانشجویان، تربیت نیروی تحول آفرین، شکل‌دهی نگرش فرهنگی دانشجویان و خلق جریان‌های فرهنگی مهم ارزیابی کرد.

 

برگزاری نشست صمیمانه فعالان کانون‌های فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی

 

دکتر محمدعرفان فربد مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و دبیر کارگروه توسعه مشارکت دانشجویان وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت نقش نهادهای دانشجویی در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی، اظهار کرد: وظیفه من در کارگروه این است که کلیه نهادهای دانشجویی را به صورت موثر و فعال در تمامی سطوح از اجرا تا تصمیم‌سازی پای کار بیاوریم.

فربد در ادامه با تأکید بر نقش فرهنگ در حل مشکلات و بحران‌های اجتماعی تصریح کرد: فرهنگ تنها راه عبور از سختی‌ها و چالش‌هاست. اگر کنش‌های فرهنگی در یک جامعه دچار ضعف شوند، آن جامعه محکوم به فقر، فساد و بی‌عدالتی خواهد بود.

وی تعلق به وطن را یکی از ارکان اساسی فرهنگ دانست و اظهار داشت: متأسفانه این حس در میان جوانان کمرنگ شده است. امروز باید دست به دست هم دهیم و فرهنگ غنی سرزمینمان را تقویت کنیم تا بتوانیم آن را در سطح جهانی به نمایش بگذاریم.

مشاور معاون وزیر در پایان، گفت: برای گسترش ارتباطات و تعامل بیشتر با جامعه دانشگاهی در تلاش هستیم و به شما دانشجویان عزیز اطمینان می‌دهم که همه دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها در این ساختار مد نظر ما هستند.

 

"ضیافت باور" با حضور فعالان کانون‌های دانشجویی و همتایاران استان تهران برگزار شد

این مراسم با اقامه نماز و مراسم افطاری پایان پذیرفت.

لازم به ذکر است فرانک فیروزفر، محمد امین طاهری، محمد غریب، امیرمهدی زمانی، سید محمود فدوی، پارسا جبلی، کامران فر، امیرمحمد کلهری و الله قلی پور به عنوان نمایندگان کانون‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران در نشست باور به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.

گفتنی است نشست‌های هم‌اندیشی با هدف ارتقای مشارکت دانشجویان در برنامه‌های فرهنگی، دانشجویی و قرآنی سال ۱۴۰۴، طی سه شب متوالی از یکشنبه ۱۲ اسفند تا سه‌شنبه ۱۴ اسفند به میزبانی دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران برگزار می‌شود. دو نشست خرد و باور دوشنبه و سه‌شنبه به میزبانی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و تهران با حضور دیگر گروه‌های دانشجویی برگزار خواهد شد.

 

برگزاری نشست صمیمانه فعالان کانون‌های فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی

  • گروه خبری : فرهنگی
  • کد خبر : 153260
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست