مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت و دومین آیین تقدیر از برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره کشوری و دانشگاهی و سی و هفتمین جشنواره ملی برگزار شد.
مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت و دومین آیین تقدیر از مقام آوران بیست و هفتمین جشنواره کشوری و دانشگاهی و سی و هفتمین جشنواره ملی، روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه در دانشکده داروسازی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش مفدا بهشتی- مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت و آئین تقدیر از مقام آوران بیست و هفتمین جشنواره کشوری و دانشگاهی و سی و هفتمین جشنواره ملی با حضور دکتر زالی رئیس دانشگاه، دکتر اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر وحیدی رئیس دانشکده داروسازی، جزی زاده کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر یوسفی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده داروسازی و جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه و دانشکده، روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه در دانشکده داروسازی دانشگاه برگزار گردید.
در این مراسم دکتر زالی، رئیس دانشگاه آموزههای قرآنی را واجد ویژگیهای بیبدیل و ارزندهای دانست که کفایت کامل را برای نقشآفرینی به عنوان نسخه کامل فرهنگی فراهم میکند.
وی ضمن اشاره به تلاشهای معاونت دانشجویی و فرهنگی در برگزاری و اجرای برنامه های قرآنی و تقدیر از آنها، بیان داشت: گسترش آموزههای قرآنی یکی از بن مایههای اصلی حوزه فرهنگی کشور می باشد که کفایت کامل را برای نقشآفرینی به عنوان نسخه کامل فرهنگی فراهم مینماید.
رییس دانشگاه با تاکید بر پیوستگی، انسجام و همگرایی به عنوان پیام صریح قرآن و عترت ادامه داد: امروزه توجه نسل جوان به قرآن در سایه جمهوری اسلامی ویژهتر شده است. قرآن سالیان متمادی مهجور بوده و امروز به برکت انقلاب، این مهجوریت از بین رفته است.
وی در پایان از دستاوردهای درخشان دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت و جایگاه ویژه دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت ملی خبر داد و گفت: امیدواریم با تلاش معاونت دانشجویی و فرهنگی، این موفقیت ها با تقویت هوشمندانه استمرار یابد.
دکتر سمیه اسماعیلی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در این مراسم برگزاری جشنوارههای قرآنی را یکی از دستاوردهای فرهنگی دانشگاه دانست و اظهار کرد: سال گذشته نیز رویداد شبی با قرآن در ماه رمضان به عنوان اولین برنامه قرآنی دانشگاه پس از دوران کرونا برگزار شد.
وی در ادامه ضمن تشکر از کارکنان دانشگاه، اعضای هیئت علمی و دانشجویان که با مشارکت و فعالیتهای ویژه سبب درخشش نام پرآوازه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شدند، تصریح کرد: دانشگاه ما اولین افتخار ملی خود را با همت دانشجویان در سی و ششمین دوره جشنواره ملی با کسب 1 مقام و در سی و هفتمین جشنواره ملی با کسب ۳ مقام ملی توسط دانشجویان محقق کرد که امید داریم با مساعدت همکاران و تلاش های مضاعف، این مهم بیش از پیش محقق شود و سالهای آینده شاهد موفقیت های چشمگیر خانواده بزرگ علوم پزشکی شهید بهشتی در عرصه قرآن و عترات شویم، به گونه ای که سزاوار نام پرآوازه این دانشگاه باشد.
معاون دانشجویی و فرهنگی با تاکید بر همت کانون قرآن و عترت دانشگاه و دانشکده داروسازی در برگزاری این برنامه گفت: ۱۸ آبان تا ۲۴ آبان ماه هفته قرآن و عترت نامگذاری شده و فرصت مغتنمی است تا پایان این هفته که مصادف است با سالروز وفات علامه طباطبایی، مفسر فرهیخته قرآن را گرامی بداریم.
وی عنوان کرد: آیات آشکار و نهان قرآن، راهگشای مسائل مختلفی از جمله موضوعات مرتبط با حوزه سلامت می تواند باشد.
دکتر اسماعیلی ادامه داد: دانشجویان با فعالیت خود در حوزههای قرآنی، توانستند افتخارات بینظیری برای دانشگاه به ارمغان آورند که این مشارکت در برنامههای فرهنگی باید پررنگتر شود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در خصوص اقدامات این معاونت، گفت: استعدادیابی،الگوسازی، تولید محتوا و برنامههایی که مسیر قرآنی را روشنتر و زمینه را برای توسعه همکاری با سایر دانشکدهها هموارتر میکرد، در دستور کار معاونت دانشجویی و فرهنگی قرار گرفت.
وی در پایان از ارتقای کمی و کیفی افتخارات دانشگاه در جشنوارههای بعدی ابراز امیدواری کرد و گفت: از تمام افرادی که در این جشنواره تلاش کردند و برای این دانشگاه افتخارآفرینی به ارمغان آوردند، تشکر میکنم.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی خدیوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقان معظم رهبری در دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تقدیر از تمام افرادی که در امور قرآنی دانشگاه و دانشکده تمامی تلاش خود را به کار گرفته اند، عنوان کرد: قرآن، علم و تمدن موضوع گستردهای است که به مناسبت هفته قرآن و عترت و بزرگداشت علامه طباطبایی مطرح شده است. باید به این مفاهیم و تعبیرها بیشتر توجه شود؛ مفاهیمی از جمله رابطه علم و قرآن یا نگاه قرآن به علم و علم آموزی.
وی در ادامه با تاکید بربازنگری در دیدگاه متولین فرهنگی اظهار داشت: جای افتخار و تقدیر دارد که همکاران، دانشجویان اساتید بخشی از عمر و سرمایه زمان خود را در راه قرآن هزینه میکنند. قرآن یک کتاب لایتناهی است و میزان بهره مندی از آن به توان انسانها بستگی دارد.
دکتر حسین وحیدی رییس دانشکده داروسازی دانشگاه در این مراسم عنوان کرد: به عنوان میزبان خرسندم آیین رویداد قرآنی را در دانشکده داروسازی برگزار میکنیم و خادم بزرگواران این مراسم هستیم.
وی ادامه داد: کانون قرآن و عترت دانشکده داروسازی در این مدت تلاش بسیار برای برگزاری مسابقات داشته و امیدوارم این مراسم مشوق راه آنان باشد.
در ادامه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده داروسازی دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از فرآیند برگزاری این جشنواره
اعلام کرد: در این جشنواره که در پنج بخش برگزار گردید، ۲۵۰ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان ثبت نام کردند که از این بین، ۲۲ نفر مقام نخست این مسابقات را از آن خود کردند.
وی ضمن تقدیر از همراهی مسئولان و تلاش اعضای کانون، در خصوص استمرار این قبیل رویدادها ابراز امیدواری کرد.
گفتنی است در پایان این مراسم از برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت کشوری و دانشگاهی و سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت و تلاشگران کانون قران و عترت تقدیر به عمل آمدو هدایایی به رسم یادبود به آنها اهدا گردید.
لازم به ذکر است در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی از آثار شرکت کنندگان دانشگاه در این جشنواره دایر و مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.
نظر