• تاریخ انتشار : 1402/11/23 - 11:52
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مسابقات تنیس روی میز سی امین جشنواره فرهنگی ورزشی دهه فجر "یادواره شهدای غزه" برگزار شد

مسابقات تنیس روی میز آقایان روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه و تنیس روی میز بانوان روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه با حضور کارکنان ستاد و مراکز تابعه در سالن شهید احدی ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش مفدا بهشتی- به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه مسابقات تنیس روی میز در دو گروه آقایان روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه و بانوان روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه با حضور کارکنان ستاد و مراکز تابعه در سالن شهید احدی ستاد دانشگاه برگزار شد.

دکتر رستمی نژاد، مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این باره عنوان کرد: مسابقات تنیس روی میز سی امین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان ویژه ایام دهه فجر "یادواره شهدای غزه" با حضور ۱۲ نفر از آقایان کارمند روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه و مسابقات تنیس روی میز بانوان روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه با حضور ۱۰ نفر از کارکنان واحدهای ستادی و مراکز تابعه دانشگاه در سالن شهید احدی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

وی گفت: نفرات برگزیده گروه آقایان؛ یداله مفهومی از بیمارستان مسیح مقام اول و سبحان قوچه زاده از بیمارستان طالقانی مقام دوم و خانم پریوش شیری از معاونت بهداشت به عنوان نفر برگزیده گروه خانم ها انتخاب گردیدند.

شایان ذکر است مسابقات بدمینتون و فوتسال آقایان در حال برگزاری است.

• گروه خبری : ارشیو اخبار,تربیت بدنی