• تاریخ انتشار : 1402/08/28 - 13:03

میزبانی دانشگاه در مسابقات بدمینتون نظام پزشکی کشور

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز جمعه ۲۶ آبان ماه، میزبان یک دوره مسابقات دو جانبه بدمینتون فیمابین جامعه پزشکی سازمان نظام پزشکی کشور و دانشگاه آزاد اسلامی شد.

به گزارش مفدا بهشتی- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز جمعه 26 آبان ماه، میزبان یک دوره مسابقات دو جانبه بدمینتون فیمابین جامعه پزشکی سازمان نظام پزشکی کشور و دانشگاه آزاد اسلامی شد.

دکتر رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این باره اعلام کرد: یک دوره مسابقات دو جانبه بدمینتون بین جامعه پزشکی معاونت اجتماعی و امور مجلس سازمان نظام پزشکی کشور و دانشگاه آزاد اسلامی با هدف حمایت از مردم مظلوم فلسطین بویژه غزه، به صورت دوبل و انفرادی در سالن نیکخواه بهرامی و با حضور پر شور شرکت کنندگان برگزار شد.

گفتنی است در پایان مسابقات به نفرات برگزیده نشان و هدیه ای به رسم یادبود اهدا گردید.

• گروه خبری : معاونت,آرشیو اخبار,تربیت بدنی