وبینار آموزشی مدیریت اقتصاد خانواده ویژه دانشگاهیان برگزار شد
به مناسبت بزرگداشت هفته جمعیت و با شعار ایران جوان، ایران قوی و نقش من در جوانی ایران، وبینار آموزشی مدیریت اقتصاد خانواده ویژه دانشجویان، دستیاران، اساتید و کارکنان در تاریخ ۷ خردادماه برگزار گردید.

به گزارش مفدابهشتی- به همت مدیریت مشاوره و مبتنی بر سبک زندگی اسلامی همزمان با بزرگداشت هفته جمعیت با شعار ایران جوان، ایران قوی و نقش من در جوانی ایران، وبینار آموزشی "مدیریت اقتصاد خانواده" ویژه دانشجویان، دستیاران، اساتید و کارکنان در تاریخ ۷ خردادماه از ساعت ۱۳ تا ۱۵ با تدریس مریم بابازاده افغان، روان شناس مدیریت مشاوره برگزار گردید.
بابازاده در ابتدای این وبینار به ضرورت مهارت اداره مالی خانواده اشاره و مدیریت مالی را در چهارگروه بیان نمود: اولین گروه نگرش نسبت به مسائل مالی و کسب در آمد و پول از دغدغه های اصلی بیشتر مردم است . مسائل مالی از رایجترین منبع استرس برای زوج ها و خانواده ها و از علل مهم طلاق است . پس اصلاح نگرش ضرورت دارد. گروه دوم مسائل کسب در آمد در خانواده از پایه های مهم رفاه زندگی خانواده تامین نیازهای زیستی مانند غذا پوشاک و مسکن است . این امور فقط با در آمدی کافی دست یافتنی است . از این رو کسب در آمد رکن موفقیت و سلامت خانواده است.
وی گروه سوم را خرج کردن پول و تنظیم درآمد و هزینه مصرف در خانواده دانست که مستلزم مهارت هایی است که نه تنها در تامین نیازها ی خانواده موثر است بلکه در پیشرفت اقتصادی و آینده نقش بسزایی دارد. گروه چهارم لزوم پس انداز و شیوه آن در همه خانواده ها در مسیر تحول که ممکن است با دو نوع از حوادث غیرقابل پیش بینی مانند تصادف و سرقت اموال و بیماری، حوادث عادی مانند پیری و مرحله تنهایی روبرو شوند.
وی در ادامه اظهار کرد: از دیگر موضوعاتی که بابازاده به آن اشاره کرد این مهم بود وقتی در اثر حادثه ای غیرمنتظره هزینه های لازم در خانواده بیش از درآمد آن می شود و بحران اقتصادی بروز می کند، ضرورت منابع مالی نمایانگر می شود.
بابازاده در ادامه به روش های حل مشکلات اقتصادی اشاره کرد که زوجین برای حل مشکلات اقتصادی لازم است به دنبال کشف و استفاده از منابع اقتصادی جدید باشند و نخستین منبع، استفاده از پس انداز خانواده است. اگر زوجین از آغاز زندگی پس انداز مناسبی فراهم کرده باشند در شرایط بحرانی مشکل کمتری خواهند داشت و می توان از خویشاوندان هم به عنوان یک منبع موثر در حل این بحران اشاره کرد.