• تاریخ انتشار : 1402/08/29 - 11:58

کارگاه "اهمال کاری" ویژه نودانشجویان برگزار شد

کارگاه "اهمال کاری" ویژه نودانشجویان رشته اتاق عمل روز شنبه 27 آبان ماه، در دانشکده پرستاری و مامائی برگزار گردید.

امیری روان شناس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه و مدرس کارگاه در این باره بیان کرد: اهمال کاری یکی از چالش هایی است که اکثر دانشجویان در طول دوره تحصیل با آن روبرو هستند و می تواند بر جنبه های مختلف زندگی تاثیر گذار باشد.

همچنین این مقوله در کوتاه مدت می تواند منجر به افزایش استرس، عدم کنترل بر زندگی شخصی، نارضایتی از خود و در بلند مدت مشکلات روانی و جسمی شود.

وی افزود: با شناسایی انواع و عوامل مرتبط با اهمال کاری می توان گامی در جهت کنترل وکاهش این رفتار برداشت.

امیری ادامه داد: در این کارگاه بعد از بیان مقدمه ای پیرامون تعریف علمی اهمالکاری و پیامدهای آن در زندگی روزمره، در جهت تشخیص آن، انواع و شدت آن تستی از دانشجویان گرفته و سپس اهمالکاری اجتنابی، بی نظم، مردد به خود، بین فردی، همه یا هیچ و نوع لذت جو و تکنیک های مقابله توضیحاتی ارائه گردید.

مدرس کارگاه در پایان تاکید کرد: اهمال کاری باعث بروز مشکلاتی در چرخه فکر احساس و عمل (طبق درمان شناختی و رفتاری ) و چگونه شکستن این چرخه اشاره و خطاهای فکری رایج در اهمال کاری: پیشگویی، ذهن خوانی، فاجعه سازی و برچسب زدن و راه های مقابله با آن توضیح داده شد.

• گروه خبری : ارشیو اخبار,مشاوره