×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/08/02 - 10:37
  • بازدید : 13
  • تعداد بازدید : 13
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مراسم تجلیل از شاگرد بروسلی و بنیانگذار ورزش جیت کاندو کشور برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، از استاد میرحسن کوه کمری بنیانگذار ورزش جیت کاندو کشور، روز سه­شنبه 1 آبان ماه، در دفتر مدیریت تربیت بدنی تجلیل شد.

به گزارش مفدا بهشتی- به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، از استاد میرحسن کوه کمری، بنیانگذار ورزش جیت کاندو کشور روز سه­شنبه 1 آبان ماه، در دفتر مدیریت تربیت بدنی تجلیل شد.

دکتر رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این باره بیان کرد: همیشه نخبگان ورزشی مایه افتخار هر کشوری بوده و هستند و ما به خود می بالیم که ورزش کشور سرمایه های عظیمی در زمینه نخبگان ورزشی دارد.

وی افزود: در ادامه برنامه های هفته تربیت بدنی، با دعوت از استاد میرحسن کوه کمری، بنیانگذار ورزش جیت کان دو تحت عنوان نخبه ورزشی کشور در دفتر مدیریت تربیت بدنی با حضور کارشناسان تربیت بدنی، از نامبرده تقدیر به عمل آمد. سپس استاد کوه کمری لحظاتی در برنامه کلاس های آموزشی واحد تربیت بدنی دانشجویان پسر حضور یافتند و از تجربیات و رموز موفقیت خود در عرصه های مختلف صحبت کردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه ادامه داد: استاد میرحسن کوه کمری جیت کاندو را نزد بروسلی پایه ریز این سبک و سپس به واسطه یکی از اساتید بروسلی، مراحل بالاتر را آموزش دیده و موفق به کسب مدرک جیت کاندو شده است. استاد کوه کمری موفق به تدریس این سبک در دانشگاه جیت کاندو کانادا شده و سال ها به کشورهای آسیایی و اروپایی زیادی سفر کرده تا مردمان آن کشور را با این رشته آشنا کند.

 

استاد کوه کمری ضمن تشکر از دعوت دکتر رستمی نژاد گفت: بنیانگذاری جیت کاندو در ایران با سفر گروهی از دانشجویان ایرانی در اواخر دهه 40 شمسی برای تحصیل به کشور آمریکا آغاز شد که آنها برای گذراندن یکی از واحدهای درسی، از چندین باشگاه ورزشی از جمله باشگاه جیت کاندوی بروسلی بازدید کردند. تعدادی از آن ها به این سبک علاقه مند و مشغول یادگیری شدند. دانشجویان بعد از بازگشت از آمریکا، به صورت محدود در دهه 50 شمسی شروع به آموزش این سبک کردند و اوایل دهه 60 اولین باشگاه زده شد.

وی افزود: بروسلی در تمام مدت، سعی در توسعه این ورزش و آگاه کردن مردم نسبت به فلسفه هنرهای رزمی از جمله جیت کاندو داشت. سبک جیت کاندو در ایران، از سال 1379 به رسمیت شناخته شد و کشور ایران جزء اولین کشورها در آمریکای جنوبی، اروپا و آسیا است که موفق به فدراسیونی کردن این رشته شده است.

 

گفتنی ا­ست در طی این بازدید استاد کوه کمری چند نمونه از تکنیک های جیت کاندو را به دانشجویان پسر در کلاس های آموزشی واحد تربیت بدنی آموزش داد.

  • گروه خبری : تربیت بدنی
  • کد خبر : 148455
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست