نشست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با پیمانکار رستوران سبز
نشست دکتر رستمی نژاد، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با محمدی پیمانکار رستوران سبز روز یکشنبه 11 آذر ماه، در سالن جلسات معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش مفدا بهشتی- نشست دکتر رستمی نژاد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با محمدی پیمانکار رستوران سبز روز یکشنبه 11 آذر ماه، در سالن جلسات معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.
این نشست با هدف بهبود کیفیت غذا و با حضور کریم خانی معاون اجرایی معاونت، دکتر قنبریان مدیر امور دانشجویی، کریمی، شکیب رئیس اداره تغذیه، اجاق وردی دبیر انجمن رفاهی و صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه و جمعی از اعضای انجمن مذکور برگزار گردید.
در ابتدای این نشست دکتر رستمی نژاد ضمن خوش آمد گویی به حاضرین و تسلیت ایام فاطمیه گفت: دانشگاه خانه دانشجو است و بایست بهترین شرایط برای دانشجویان فراهم شود. افزایش کیفیت غذای دانشجویی نیز از اولویتهای معاونت دانشجویی و فرهنگی است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ادامه داد: در این نشست برآنیم تا بر اساس رژیم غذایی متناسب با نسل جوان دانشجو، مواد غذایی سالم تهیه و در شرایط مطلوب پخت و توزیع گردد و در نهایت کیفیت غذا بهبود پیدا کرده و شرایط مطلوب تر تغذیه دانشجویی ایجاد شود.
در ادامه موضوعات مختلفی همچون تجهیزات و نوسازی رستوران سبز، لزوم بهداشت فردی و بهداشت محیطی، لزوم نظارت بر نحوه طبخ غذا و طعم دهی، لزوم رصد وزن و کمیت غذا، تعین نماینده دانشگاه در شیفت شب و صبح، استفاده از مواد درجه یک و . . . مطرح و اعضای حاضر به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه موضوعات مطروحه پرداختند.
در پایان معاون دانشجویی و فرهنگی تاکید کرد: دانشجویان به عنوان اصلیترین سرمایههای دانشگاه باید از خدماتی با کیفیت بالا برخوردار باشند. رستوران سبز دانشگاه نیز به عنوان یکی از مهمترین بخشهای رفاهی، نقشی حیاتی در تأمین نیازهای تغذیهای دانشجویان ایفا میکند و ضروری است که استانداردهای بهداشتی و تغذیهای در آن به بهترین شکل ممکن رعایت شود.