چهارشنبه ١٥ تير ١٤٠١ -

زمان بازدید : 3.03
عنوان

اطلاع رسانی اردوی تفریحی و فرهنگی روایت ما
اردوی فرهنگی، تفریحی روایت ما ویژه دانشجویان ورودی ۱۳۹۶ الی ۱۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مهلت ثبت نام تا ۱۵ تیر ماه لینک ثبت نام: www.nsbmu.ir/revayatema
 ٠٨:٢٥ - سه شنبه ١٤ تير ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
با حضور بهشتیان؛
جشن بزرگ "عهد آسمانی" میزبان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به مناسبت یکم ذی الحجه و سال روز ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و روز ازدواج، جشن بزرگ "عهد آسمانی"، ویژه خانواده بزرگ دانشگاه، روز یکشنبه ۱۲ تیر ماه ۱۴۰۱، از ساعت ۱۰ تا ۱۳ در تالار امام خمینی(ره) دانشکده پزشکی برگزار گردید.
 ٠٨:٧ - سه شنبه ١٤ تير ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
کارگاه یک روزه گردشگری ورزشی برگزار می شود.
به همت واحد پژوهش مدیریت تربیت بدنی، کارگاه یک روزه گردشگری ورزشی با حضور دکتر حجت اله منتظری دکتری تخصصی نانوفناوری پزشکی و مربی رسمی فدراسیون کاراته روز سه شنبه ۱۴ تیرماه برگزار خواهد شد.
 ٠٧:٥٥ - سه شنبه ١٤ تير ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
گزارش تصویری / جشن "عهد آسمانی" میزبان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد
 ١٥:١٧ - يکشنبه ١٢ تير ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
تعطیلی موقت مجتمع های خوابگاهی دانشگاه به علت تعمیرات تاسیساتی
سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه از تعطیلی موقت مجتمع خوابگاهی امام علی(ع) و الزهرا(س) در بازه زمانی ۱۰ مرداد تا ۲۰ شهریور ماه 1401 به منظور تعمیرات اساسی تاسیساتی خبر داد.
 ١٥:١٣ - يکشنبه ١٢ تير ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
رسول خدا(ص) از حضرت علی(ع) پرسید: «همسرت را چگونه یافتی؟» او در جواب عرض کرد: «او بهترین یاور است بر اطاعت خدا.»
جشن بزرگ "عهد آسمانی" میزبان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می شود
امام جواد(ع) فرمود:《عزتمندی مؤمن در بی نیازی از مردم است》
جشن بزرگ "عهد آسمانی"
در طول جنگ تحمیلی بیش از 350 حمله شیمیایی علیه ایران صورت گرفت.
دستــرسی ها

عنوان

تابلوی اعلانات

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک :
info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.