×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/09/26 - 07:16
  • بازدید : 25
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
آشپزخانه مرکزی دانشگاه به بهره برداری رسید؛

برگزاری آیین بهره برداری از آشپزخانه مرکزی دانشگاه پس از نوسازی و تعمیرات اساسی ساختمان، تاسیسات و تجهیزات

در آیین افتتاحیه این مجموعه که روز سه شنبه ۲۵ آذرماه برگزار شد، دکتر قیداری رئیس دانشگاه، دکتر مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر سید محمود مسیحا هاشمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، جمعی از مدیران ستادی، کارکنان و دبیر و نمایندگان شورای صنفی دانشجویی حضور داشتند.

 

به گزارش مفدابهشتی، آشپزخانه مرکزی دانشگاه، پس از وقوع حریق و طی فرآیند بازسازی، نوسازی ساختمان و تاسیسات و تجهیز مجدد، با حضور رییس دانشگاه به‌صورت رسمی افتتاح و به چرخه خدمت رسانی بازگشت.

این پروژه که پس از حادثه آتش سوزی با هدف ارتقای ایمنی، بهبود زیرساخت‌ها و افزایش کیفیت خدمات رفاهی آغاز شد، شامل بازسازی کامل فضا، اصلاح و نوسازی تجهیزات آشپزخانه، اصلاح سیستم‌های تأسیساتی، ایمنی و اطفاء حریق، به‌روزرسانی چیدمان داخلی و بهبود فرآیندهای ارائه خدمات غذایی بود که طی ۱۱ روز به صورت فعالیت شبانه روزی به بهره برداری رسید.
در این مراسم، امیر کریمخانی مدیر پشتیبانی دانشگاه، با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده، به تشریح مراحل بازسازی، تجهیز مجدد رستوران و استانداردسازی امکانات اشاره کرد و گفت: «تمامی تلاش مجموعه پشتیبانی دانشگاه بر آن بوده است که این فضا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با رعایت استانداردهای لازم، ایمن‌تر، کارآمدتر و در شأن جامعه دانشگاهی مجدداً راه‌اندازی شود.»



در ادامه دکتر سید محمود مسیحا هاشمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، ضمن قدردانی از همراهی و همکاری شبانه‌روزی معاونت توسعه مدیریت و منابع، واحد پشتیبانی و سایر بخش‌های دخیل در اجرای این پروژه، بر اهمیت استمرار هماهنگی‌ها و هم‌افزایی بین واحدها تأکید کرد و افزود: «انتظار می‌رود با تداوم این همکاری‌ها، ارائه خدمات رفاهی هرچه بهتر، با کیفیت‌تر و مطمئن‌تر به دانشجویان عزیز دانشگاه فراهم شود.»
در پایان این مراسم، آشپزخانه مرکزی دانشگاه به‌ طور رسمی افتتاح و فعالیت مجدد خود را با هدف خدمت‌رسانی مطلوب به دانشگاهیان آغاز کرد.
برگزاری آیین بهره برداری از آشپزخانه مرکزی دانشگاه پس از نوسازی و تعمیرات اساسی ساختمان، تاسیسات و تجهیزات
لازم به ذکر است: این تعامل سازنده و مسئولانه، نمونه‌ای موفق از مدیریت یکپارچه و کارآمد در دانشگاه بوده که با هدف حفظ آرامش دانشجویان، تداوم خدمات رفاهی و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی، به نتایج مطلوب و اطمینان‌بخش انجامید.
بی‌تردید استمرار این همکاری‌ها، نقش مهمی در بهبود هرچه بیشتر خدمات دانشجویی و پاسخگویی شایسته به نیازهای جامعه دانشگاهی خواهد داشت.


هم‌افزایی، هماهنگی مستمر و همکاری شبانه‌روزی میان معاونت توسعه مدیریت و منابع و مجموعه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، زمینه‌ساز تسریع در روند بازسازی، رفع نواقص فنی، تأمین تجهیزات ضروری و ارتقای استانداردهای ایمنی و بهداشتی آشپزخانه شد؛ به‌گونه‌ای که این مجموعه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سطحی پایدار، ایمن و قابل اطمینان برای ارائه خدمات غذایی به دانشجویان دست یافت.

  • گروه خبری : معاونت,آرشیو اخبار,ارشیو اخبار,فرهنگی
  • کد خبر : 165581
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست