برگزاری دومین جلسه از سلسله کارگاه های آموزشی تحلیل روانشناختی گناهان کبیره از منظر دینی و روانشناختی با موضوع طمع و حرص
دومین جلسه از سلسله کارگاه های آموزشی "تحلیل روانشناختی گناهان کبیره از منظر دینی و روانشناختی" با موضوع طمع و حرص ویژه اساتید روز یکشنبه ۲۳ دی ماه، در دانشکده داروسازی برگزار گردید.

به گزارش مفدا بهشتی- به همت مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه، دومین جلسه از سلسله کارگاه های آموزشی "تحلیل روانشناختی گناهان کبیره از منظر دینی و روانشناختی" با موضوع طمع و حرص ویژه اساتید روز یکشنبه ۲۳ دی ماه، در دانشکده داروسازی برگزار گردید.
مجید مردی روان شناس مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی– ایرانی به بررسی طمع و حرص به عنوان یکی از گناهان کبیره از منظر روان شناختی و حجتالاسلام والمسلمین دکتر قدیری نماینده نهاد مقام معظم رهبری دردانشکده داروسازی از منظر دینی پرداختند.
اساتید کارگاه ابتدا به تعریف مفهومی و عملیاتی طمع و حرص پرداخته و ابعاد مختلف آن از منظر دینی و روانشناختی مورد بررسی قرار دادند.
همچنین به تحلیل تاثیرات اجتماعی و روانشناختی، ذاتی یا محیطی بودن، ویژگی های سرشتی و مسری بودن طمع و حرص پرداختند.
در ادامه توضیحاتی پیرامون راهکارهای مدیریت خودشیفتگی از منظر دینی و روانشناختی مانند همدلی، نوع دوستی، تمرین صبر، قدرانی ، خودشناسی، ذهن آگاهی، محاسابت ذهنی درامد و هزینه، بودجه بندی ارائه شد.
در پایان آیات و روایات مرتبط با طمع و حرص بیان شد.
لازم به ذکر است این جلسه با پرسش و پاسخ همراه بود.