×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/08/15 - 08:14
  • بازدید : 4
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در نشست رؤسای ادارات قرآنی وزارت بهداشت بیان شد

تأکید بر دانشجو محور بودن فعالیت‌های قرآنی

نشست دو روزه رؤسای ادارات قرآن و عترت وزارت بهداشت از صبح امروز آغاز شد و تا پانزدهم آبان‌ماه ادامه خواهد داشت. در اولین روز این نشست بر دانشجومحور بود تمامی فعالیت‌ها تأکید شد.

 

به گزارش مفدا، نشست رؤسای ادارات قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان‌ها و مراکز تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز در محل صندوق رفاه دانشجویی این وزارتخانه برگزار شد.

در ابتدای این نشست که دو روز به طول خواهد انجامید، دکتر جواد باقری رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به بیان‌ نکاتی در مورد فعالیت‌های قرآنی حوزه سلامت کشور پرداخت و گفت: فعالیت‌های فاخری در حوزه قرآن و عترت وزارت بهداشت طی سال‌های اخیر صورت گرفته که میزبانی از دو دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور طی سال‌های اخیر از جمله آنهاست.

وی به سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت طی ماه‌های اخیر به میزبانی وزارت بهداشت در شهر تبریز اشاره کرد که به اذعان دبیر مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها، در این دوره، جشنواره متفاوتی نسبت به ادوار گذشته را شاهد بودیم.

باقری تصریح کرد: امسال یکی از منظم‌ترین و فنی‌ترین ادوار جشنواره را شاهد بودیم که این موفقیت مرهون زحمات و ‌تلاش مخلصانه و مجاهدانه گروه ستادی و دانشگاهی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت یکی از ویژگی‌های جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در دوره اخیر را سپردن کار اجرایی به دانشجویان برشمرد و گفت: این دوره کاملاً دانشجومحور بود و این موضوع از نقاط عطف جشنواره بود.

وی به برگزاری دوره‌های «همراه با حکیمان» در سه سال اخیر به میزبانی مشهد اشاره و اظهار کرد: دوره اخیر این طرح تابستان امسال برگزار شد، در برنامه امسال بیست دوره چهار روزه طی سه ماه تابستان برنامه‌ریزی شد و در آن دو هزار و ۳۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی و خانواده‌های آنها حضور داشتند. به طور کلی نیز در سه سال اجرای این طرح چهار هزار و ۵۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی در این طرح که با رویکرد گفتمان قرآنی و نهج‌البلاغه برگزار می‌شود، حضور داشته‌اند.

باقری بخش دیگری از فعالیت‌های صورت گرفته در شش ماه نخست امسال را تبیین و تصریح کرد: اگر دنبال کارهای قرآنی در دانشگاه هستیم باید به نشست‌های دبیران منطقه توجه جدی داشته باشیم.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اظهار کرد: برنامه‌ریزی شده است تا در طول سال دو کارنامه قرآنی برای دانشگاه‌ها صادر شود، یکی از این کارنامه‌ها مربوط به جشنواره قرآن و عترت و عملکرد دانشگاه‌ها در این حوزه و کارنامه دیگر مربوط به فعالیت‌های آموزشی، پژوهش، هیئات، کانون‌ها، ستاد اقامه نماز، شورای امر به معروف و ... است.

باقری به دغدغه‌های معاون جدید فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه معاون جدید وزیر بهداشت فردی قرآنی بوده و نگاه حمایتی نسبت به موضوعات قرآنی دارد. یکی از اعتقادت ایشان این است که فعالیت‌ها باید دانشجومحور باشد و امیدواریم در همین راستا به حرکت خود ادامه دهیم.

وی در پایان از آغاز به کار بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت، دانشجویان، اساتید و کارکنان خبر داد و گفت: در این نشست دو روزه بخشی از مباحث پیرامون این دوره از جشنواره خواهد بود ضمن اینکه از پوستر آن نیز با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت رونمایی خواهد شد.

  • گروه خبری : ارشیو اخبار,فرهنگی ,تربیت بدنی,شورای انضباطی,اموردانشجویی,باشگاه فرهنگی خانواده,بهداشتی,مشاوره
  • کد خبر : 148649
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست