نخستین جشنواره دستپخت ویژه کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۱۰ برگزار شد
نخستین جشنواره دستپخت ویژه ادارت تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۱۰، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز جمعه ۱۵ دی ماه، در محل سالن ورزشی مجتمع خوابگاهی الزهرا(س) برگزار گردید.
به گزارش مفدا بهشتی- به همت مدیریت امور دانشجویی دانشگاه نخستین جشنواره دستپخت ویژه ادارت تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۱۰، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز جمعه ۱۵ دی ماه، در محل سالن ورزشی مجتمع خوابگاهی الزهرا(س) برگزار شد.
دکتر پیمان سیاهکوهی مدیر امور دانشجویی دانشگاه در این باره بیان کرد: این جشنواره با هدف افزایش شور و نشاط در روحیه کارکنان شاغل در آشپزخانه های دانشجویی، ترویج فرهنگ صرفه جویی، استفاده بهینه از اقلام غذایی در آشپزخانه های دانشجویی، انتقال تجارب و ارتقاء سطح کیفی ارائه خدمات به دانشجویان برگزار گردید.
مدیر امور دانشجویی ضمن قدردانی از حضور مسئولین وزارت بهداشت و مدیران دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی ایران، علوم توانبخشی، سلامت اجتماعی و شاهد گفت: در این دوره از جشنواره ۵ تیم از دانشگاههای شهید بهشتی، ایران، تهران، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و شاهد شرکت داشتند که تیم های شرکت کننده شامل رئیس اداره تغذیه، سرآشپز، آشپز و کمک آشپز بودند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان میزبان مفتخر است جشنواره را با مراسم تجدید میثاق با شهدای گمنام و قرائت دعای عهد در محل مقبرۀ الشهدای دانشکده داروسازی با حضور مسئولین و اعضای تیم های شرکت کننده آغاز نمود .
دکتر سیاهکوهی به ایجاد شرایط یکسان و رعایت عدالت در فرآیند انجام مسابقه اشاره گرد و گفت: همه تیمهای شرکت کننده می بایست منوی ثابت زرشک پلو با مرغ به عنوان غذای اصلی، کشک بادمجان به عنوان پیش غذا و فرنی به عنوان دسر را بر اساس مواد غذایی، پخت و آماده سرو می کردند.
ایشان با تشکر از داوری جشنواره تصریح کرد: تیم داوری از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع انتخاب و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عهده دار این مسئولیت شد.
در ادامه دکتر سیاهکوهی پیرامون نحوه داوری اذعان داشت ارائه امتیاز در دو مرحله طبخ غذا درجشنواره و پایش و بازدید میدانی از آشپز خانه ها توسط داوران و با توجه به رعایت شاخص هایی مانند عطر و طعم غذا، سفره آرایی و چیدمان غذا، رعایت اصول بهداشتی، توجه به اصول طب ایرانی در تغدیه، استفاده کامل و بهینه از مواد اولیه غذایی و عدم اسراف مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه در پایان عنوان کرد: در مرحله اول امتیاز دهی این جشنواره تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران مقام اول، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مقام دوم و دانشگاه علوم پزشکی تهران مقام سوم را کسب نمودند. مرحله دوم امتیاز دهی نهایی توسط داوران وزارت بهداشت و از طریق پایش و بازدید میدانی از آشپزخانه ها انجام و نتایج آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
گفتنی است هدایایی به رسم یادبود از طرف معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به مدعوین و شرکت کنندگان اهداء گردید.
نخستین جشنواره دستپخت ویژه کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۱۰ برگزار شد
نخستین جشنواره دستپخت ویژه ادارت تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۱۰، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز جمعه ۱۵ دی ماه، در محل سالن ورزشی مجتمع خوابگاهی الزهرا(س) برگزار گردید.
به گزارش مفدا بهشتی- به همت مدیریت امور دانشجویی دانشگاه نخستین جشنواره دستپخت ویژه ادارت تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۱۰، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز جمعه ۱۵ دی ماه، در محل سالن ورزشی مجتمع خوابگاهی الزهرا(س) برگزار شد.
دکتر پیمان سیاهکوهی مدیر امور دانشجویی دانشگاه در این باره بیان کرد: این جشنواره با هدف افزایش شور و نشاط در روحیه کارکنان شاغل در آشپزخانه های دانشجویی، ترویج فرهنگ صرفه جویی، استفاده بهینه از اقلام غذایی در آشپزخانه های دانشجویی، انتقال تجارب و ارتقاء سطح کیفی ارائه خدمات به دانشجویان برگزار گردید.
مدیر امور دانشجویی ضمن قدردانی از حضور مسئولین وزارت بهداشت و مدیران دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی ایران، علوم توانبخشی، سلامت اجتماعی و شاهد گفت: در این دوره از جشنواره ۵ تیم از دانشگاههای شهید بهشتی، ایران، تهران، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و شاهد شرکت داشتند که تیم های شرکت کننده شامل رئیس اداره تغذیه، سرآشپز، آشپز و کمک آشپز بودند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان میزبان مفتخر است جشنواره را با مراسم تجدید میثاق با شهدای گمنام و قرائت دعای عهد در محل مقبرۀ الشهدای دانشکده داروسازی با حضور مسئولین و اعضای تیم های شرکت کننده آغاز نمود .
دکتر سیاهکوهی به ایجاد شرایط یکسان و رعایت عدالت در فرآیند انجام مسابقه اشاره گرد و گفت: همه تیمهای شرکت کننده می بایست منوی ثابت زرشک پلو با مرغ به عنوان غذای اصلی، کشک بادمجان به عنوان پیش غذا و فرنی به عنوان دسر را بر اساس مواد غذایی، پخت و آماده سرو می کردند.
ایشان با تشکر از داوری جشنواره تصریح کرد: تیم داوری از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع انتخاب و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عهده دار این مسئولیت شد.
در ادامه دکتر سیاهکوهی پیرامون نحوه داوری اذعان داشت ارائه امتیاز در دو مرحله طبخ غذا درجشنواره و پایش و بازدید میدانی از آشپز خانه ها توسط داوران و با توجه به رعایت شاخص هایی مانند عطر و طعم غذا، سفره آرایی و چیدمان غذا، رعایت اصول بهداشتی، توجه به اصول طب ایرانی در تغدیه، استفاده کامل و بهینه از مواد اولیه غذایی و عدم اسراف مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه در پایان عنوان کرد: در مرحله اول امتیاز دهی این جشنواره تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران مقام اول، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مقام دوم و دانشگاه علوم پزشکی تهران مقام سوم را کسب نمودند. مرحله دوم امتیاز دهی نهایی توسط داوران وزارت بهداشت و از طریق پایش و بازدید میدانی از آشپزخانه ها انجام و نتایج آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
گفتنی است هدایایی به رسم یادبود از طرف معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به مدعوین و شرکت کنندگان اهداء گردید.
نظر