کارگاه آموزشی شناخت رفتارهای خودآسیبرسان و ارائه حمایت به گروه های پرخطر برگزار شد
کارگاه آموزشی "شناخت رفتارهای خودآسیبرسان و ارائه حمایت به گروه های پرخطر" ویژه همتایاران دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی روز سه شنبه 8 آبان ماه، بصورت مجازی و در بستر پلتفرم اسکایروم برگزار گردید.
به گزارش مفدا بهشتی- به همت مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه، کارگاه آموزشی "شناخت رفتارهای خودآسیبرسان و ارائه حمایت به گروه های پرخطر" ویژه همتایاران دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی روز سه شنبه 8 آبان ماه، بصورت مجازی و در بستر پلتفرم اسکایروم برگزار گردید.
مریم رحمتی روان شناس مدیریت مشاوره و مدرس کارگاه در این باره بیان کرد: این کارگاه با هدف ارتقای آگاهی، افزایش توانمندیهای روانشناختی همتایاران و تقویت مهارتهای حمایتی آنها برگزار شد.
وی افزود: در ابتدای کارگاه رفتارهای خودآسیبرسان به عنوان نوعی مکانیسم مقابلهای نامناسب تعریف و اذعان شد که این رفتارها در برخی افراد جهت کاهش فشارهای روحی و هیجانی ظاهر میشود و معمولاً با احساسات پیچیده و شدیدی نظیر اضطراب، افسردگی و خشم همراه است.
مدرس کارگاه ادامه داد: کارگاه آموزشی مذکور با تاکید بر اصول روانشناختی و راهکارهای عملی، به همتایاران کمک می کند تا بتوانند در مواجهه با همسالان خود و دیگر دانشجویان نقش حمایتی مؤثری ایفا کنند.
رحمتی تاکید کرد: از اهم موضوعاتی که در این کارگاه به آنها پرداخته شد می توان به معرفی انواع رفتارهای آسیب رسان، تأثیر هیجانات منفی و عوامل محیطی بر رفتارهای خودآسیبرسان، ارائه تکنیکها و روشهای کاربردی جهت کاهش این رفتارها و آموزش مهارتهای حمایتی برای همتایاران اشاره نمود.
در پایان نظرات شرکتکنندگان جمع بندی شده و بر نقش و تاثیر آگاهی و دانش در برخورد مناسب و مهار رفتارهای خود آسیب رسان تاکید شد.
لازم به ذکر است این کارگاه با پرسش، پاسخ، بحث و تبادل نظر میان حاضرین همراه بود.