×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/10/29 - 12:47
  • بازدید : 22
  • تعداد بازدید : 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه سواد سلامت روان برگزار شد

کارگاه "سواد سلامت روان" روز دوشنبه ۲۴ دی ماه، در دانشکده تغذیه برگزار گردید.

به گزارش مفدا بهشتی- به همت مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه کارگاه "سواد سلامت روان" روز دوشنبه ۲۴ دی ماه، در دانشکده تغذیه برگزار گردید.

فائزه سادات طاهری روانشناس مدیریت مشاوره و مدرس کارگاه در این باره بیان کرد: در ابتدای کارگاه مفهوم سواد سلامت به مثابه اطلاع و آگاهی داشتن از یک موضوع و یا موضوعات خاص تعریف شد.

وی با بیان اینکه مفهوم سواد در طول زمان دچار تغییراتی شده است افزود: با پیشرفت انسان در زمینه ی آموزش و توانایی یادگیری مسائل بیشتر، سواد به چیزی بیش از خواندن و نوشتن تبدیل شد. اطلاعات عمومی که در میان مردم جامعه وجود دارد، امروزه به اندازه ای افزایش پیدا کرده است که سواد، به چند دسته تقسیم می شود، مانند سواد رسانه ای، سواد سلامت و... .

طاهری ادامه داد: از نظر سازمان بهداشت جهانی (WHO)، تعریف سلامت روان عبارت است از توانایی تشخیص قابلیت‌ها و توانمندی‌های خویش، انطباق با استرس‌های روزمره زندگی، تلاش سازنده و مشارکت فعال در مسائل و امور اجتماعی. همچنین داشتن رفتاری متناسب با شرایط پیرامونی از اصلی‌ترین خصوصیت‌های نشانگر سلامت روانی افراد است.

مدرس کارگاه ضمن اشاره به اهمیت ارتقاء سطح سلامت روان بیان نمود: این مولفه در ارتقاء کیفیت زندگی، بهبود روابط اجتماعی و کاهش سطح اضطراب و استرس افراد کمک شایانی می کند.

طاهری در ادامه به بررسی مولفه های اصلی سلامت روان مانند خودآگاهی، توان مدیریت استرس، مهارت های ارتباطی، یادگیری حل مسئله و دسترسی به منابع حمایتی پرداخت.

در پایان راهکارهای موثر جهت ارتقاء سطح سواد سلامت روان مانند ترویج مشاوره و روان درمانی، تغییر سبک زندگی، تغییر در روابط اجتماعی و آموزش های فردی و گروهی آموزش داده شد.

  • گروه خبری : ارشیو اخبار,مشاوره
  • کد خبر : 151653
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست