کارگاه مجازی پیشگیری از خودکشی برگزار شد
کارگاه مجازی پیشگیری از خودکشی ویژه دانشجویان روز شنبه ۱۸ شهریور ماه در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش مفدا بهشتی- به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه، کارگاه مجازی پیشگیری از خودکشی ویژه دانشجویان، روز شنبه ۱۸ شهریور ماه در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار گردید.
در این کارگاه هانیه قهرمانی، مشاور مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه و مدرس کارگاه پیرامون ابعاد پدیده خودکشی و باورهای غلط درباره بحران خودکشی که مانع از شناسایی افراد در معرض خطر است توضیحاتی ارائه نمود.
وی همچنین به نشانه های هشدار خودکشی در اطرافیان ما و توضیح روش بتا به عنوان روش کمک رسانی به افراد در معرض آسیب پرداخت.
قهرمانی افزود: شناسایی موارد در معرض خطر در جامعه، ارجاع و مدیریت رفتار خودکشی گامهای مهمی در پیشگیری از خودکشی می باشند. چالش بحرانی این روش پیشگیری، شناسایی افراد در معرض خطر و آسیبپذیر، درک شرایط ایجادکننده آسیب به خود و ایجاد ساختار مداخلاتی مؤثر است. درنتیجه، مشاوران بهاندازهی مدیریت رفتار خودکشی برای پیشگیری نیز، نیاز به ایجاد ابتکار عمل جامعه محور دارند.
وی با اشاره به اهمیت نقش مشاوره در پیشگیری از خودکشی گفت: مشاوران میتوانند به دانشجویان در درک بهتر ارتباط بین سوءمصرف مواد و اختلالات خلقی و افکار و رفتار خودکشی به دانشجویان کمک کنند. آنها همچنین به برنامههای پیشگیری، ایجاد حمایتهای اجتماعی و در صورت نیاز ارجاع به مراکز تخصصی روانپزشکی نیازمند می باشند.
نظر