بازدید مدیر امور دانشجویی از آشپزخانه رستوران سبز
مدیر امور دانشجویی به همراه رئیس اداره تغذیه، روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه، از آشپزخانه رستوران سبز بازدید نمودند.

به گزارش مفدا بهشتی_ دکتر پیرانی، مدیر امور دانشجویی و مهندس شکیب، رئیس اداره تغذیه، روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه، از آشپزخانه رستوران سبز بازدید نمودند.
در جریان این بازدید که با هدف ارزیابی وضعیت آشپزخانه و نظارت بر فرآیند تهیه و توزیع غذا انجام شد، کیفیت مواد اولیه تامین شده توسط پیمانکار غذا، وضعیت فنی تجهیزات پخت و پز از قبیل فر، اجاق گازها و یخچالهای سردخانه، شرایط ایمنی، بهداشت محیطی و بهداشت فردی کارکنان مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه، ضمن بازدید انبارها و سردخانهها، وضعیت نگهداری مواد غذایی از نظر دما، رطوبت و رعایت اصول بهداشتی ارزیابی شد.
در پایان این بازدید، دکتر پیرانی ضمن ابراز رضایت از تلاشهای صورت گرفته، خواستار توجه بیشتر به نکات بهداشتی و کیفی در تهیه و توزیع غذا شد.
نظر