بازدید مسئولان از روند تعمیرات و بهسازی آشپزخانه و رستوران سبز
روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴، خانم کریمی مدیر امور اجرایی معاونت، دکتر پیرانی مدیر امور دانشجویی، سرکارخانم شکیب رئیس اداره تغذیه به همراه اعضای شورای صنفی دانشجویان از روند تعمیرات و بهسازی آشپزخانه و رستوران سبز دانشگاه بازدید کردند.
به گزارش مفدا بهشتی، در این بازدید، ضمن بررسی مخزن آب جدید جهت تأمین آب در زمان قطعی، تغییرات انجامشده در سرویسهای بهداشتی و ارتقای امکانات آن ارزیابی شد. همچنین، رعایت استانداردهای بهداشتی در محیط پختوپز و وضعیت نظافت به دقت بررسی گردید.
تیم بازدیدکننده همچنین از پیشرفت تعمیرات سقف سلف غذاخوری و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه به منظور اطمینان از انطباق با معیارهای بهداشتی و ایمنی بازدید به عمل آوردند.

نظر